|
|
| Autor |
Wiadomość |
eMniHa
Laik

|
Wysłany: 2012-01-30, 17:36
|
|
|
siema jestem MniH a dokładniej eMniHa jestem pisarzem poetą związany już raczej na zawsze z poezją
po prostu lubie pisać w tym sie odnajduje i lubie wysyłać moje wiersze w bito przestrzeń bo to sztuka |
|
_________________ zobacz to wszystko z realnej strony |
|
|
|
 |
repcaK
Laik

|
Wysłany: 2012-02-01, 13:19
|
|
|
| Witam. Jestem repcaK <-- czytać od tej ^^. Mam 19 lat skończone w styczniu. Jestem uczniem 3 klasy technikum (technik-informatyk). Tworze teksty od jakiegoś roku. Póki co nie mam żadnej nagrywki ;) |
|
_________________ Ja robie to co kocham,kocham to co robie,
Przelewam na papier to co mam najlepsze w sobie.
repcaK |
|
|
|
 |
Pucaaa
Laik

|
Wysłany: 2012-02-18, 13:12
|
|
|
Agnieszka ;p znajomi mówią na mnie puca ;)
małe miasto Kalisz ;< |
|
_________________ Breathin
 |
|
|
|
 |
GameRap34
Laik

|
|
|
|
 |
adas1221
Laik

|
Wysłany: 2012-02-26, 20:32
|
|
|
| Siemka jestem Adaś w grudniu kończę 18 lat beatboxuje i rapuje choć w tym drugim az tak dobrze mi nie idzie;p Chodze do ttechnikum morskiego w Szczecinie. Pozdrwiam. |
|
_________________ Każdy jest wyjątkowy lecz nikt nie ma tego co Ty PAMIĘTAJ wszystko przemija gdy po policzkach lecą łzy.. |
|
|
|
 |
Dzejkopp
Laik

|
Wysłany: 2012-03-26, 19:49
|
|
|
Pis Jou :)
nazywam się Kuba, właściwie Jakub, a jeszcze inaczej Dzejkopp :) Nawijam od 2010 roku, moje nagrywki można sprawdzić tutaj www.youtube.com/user/dzejkoppTV . masz pytania, czy coś ;D? gg: 40844426 |
|
_________________ Wiesz, że szybciej połączy Cie miłość z dziwką
Niż w naszym kraju, ten pierdolony hip-hop...
/ Dzejkopp.
http://www.youtube.com/user/dzejkoppTV |
|
|
|
 |
Śpiewak
Laik

|
Wysłany: 2012-04-18, 17:35
|
|
|
Siema, to ja też się przedstawię. :) Jestem Marek, ale ze względu na nazwisko wszyscy wołają na mnie Śpiewak, to i pod taką ksywką nagrywam. :) Jestem z Łodzi, 20 lat w listopadzie minie. :) Łącznie wyjdzie chyba trzeci rok z półroczną przerwą. :) I to na tyle. ;)
5! |
|
|
|
|
 |
Mayk
Laik

|
Wysłany: 2012-04-21, 21:36
|
|
|
| Strzałka wszystkim! Jestem Mayk, choć jak chcecie to można i po imieniu (Mateusz). Pochodzę z Gdańska, rapu słucham już od 7 lat, przeważnie naszego, choć czasami zdarza się, iż odpalę sobie zagraniczny. Może tyle starczy jak na początek, z czasem za pewne więcej rzeczy się dowiecie o mnie. |
|
|
|
|
 |
Tobor
Laik

|
Wysłany: 2012-05-11, 07:23
|
|
|
Czesc ;P Nazywam sie Daniel mam 16 lat,mieszkam od 15 lat w Gliwicach na Gornym Slasku,moj pseudonim artystyczny to Tobor,nazywaja mnie tak od kiedy pamietam to na 100% od nazwiska ;D
Rap w moim zyciu gosci hmm chyba od 7 roku zycia kiedy w uslyszalem wszystkim znany kawalek 2paca na MTV z tego co pamietam czy na Vivie mniejsza z tym,zawsze czekalem az powtorza kawalki,gdy dostalem kompa podlaczyli mi internet,szperalem po nim i szukalem tego typu artystow,lecz znioslo mnie na Polski rap pojawil sie Fenomen coraz pozniej Grammatik,hmm moze jestem inny ale nie sluchalem PFK,no i tak lecialo az postatnowilem napisac pierwszy tekst na lekcji,bez bitu (na sucho) pomyslalem sobie ze zaczne probowac przez cale 2 lata pisalem bez bitu i chowalem sobie to co stworzylem az wkoncu nadszedl miesiac Styczen rok 2012,postanowilem nagrac swoj 1 kawalek,gowno z tego wyszlo bo jakosc miazdzyla ludzi nie dalo sie sluchac,ale olac nagrywalem kolejne az wkoncu znalazlem dosc dobre,tanie studio, i tak sie ciagnie krotko ale mysle,ze robie ciagle jakis krok w przod to chyba tyle pozdrawiam
http://www.youtube.com/user/ToBorWFPG?feature=mhee
https://www.facebook.com/...195860460527346 |
|
|
 |
Mateks
Laik

|
Wysłany: 2012-05-15, 16:06
|
|
|
siemano mam na imie Mateusz moja ksywka to MATeks mam 16 lat nagrywam Rap od 4 miesiecy
lubie style takie na lajcie ostatnio spodobal mi sie Oldschool .
Lubie bardzo nagrywac , zaczalem raz i nie moge przestac :) |
|
_________________ MATeks |
|
|
|
 |
Moskit1906
Laik

|
Wysłany: Dzisiaj 18:16
|
|
|
Cześć!
Jestem Maciek,ale mówią na mnie Moskit (kumpel mnie tak nazwał i tak zostało) mieszkam w Izdebniku (koło Krakowa) mam 16 lat rapu słucham od 4 lat a nagrywam od roku.Słucham wszystkich rapsów,no może poza tym na dubstepowych bitach.
Salute! |
|
|
|
|
 |
Deusiwo
Laik

|
Wysłany: Dzisiaj 20:30
|
|
|
| Siemanko. Z tej strony Deus, tak naprawde Grzesiek, mam 18 lat i jestem z Wisły :) Rapu słucham odkąd pamiętam! pozdrawiam :D |
|
|
|
|
 |
SPONSOR

Skad: www.rapduma.pl

|
|
|
|